Hotel Princi i Arbërit

Dhomë Dyshe

Prince Suita

Apartment

Dhomë Dyshe

Dhomë Dyshe

Dhomë me dy shtretër

Presidencial Suite
Tre dhoma gjumi, dhomë e ndejës, kuzhinë, mini-bar, pamje nga pishina

Presidencial Suite,
Tre dhoma gjumi, dhomë e ndejës, kuzhinë, mini-bar, pamje nga pishina.

Prince Suite, Dy dhoma gjumi, dhoma e ndejës, mini-bar dhe pamje e mrekushuellshme me terasë nga pishina

Apartment

Dhomë Dyshe

Dhomë me dy shtretër